Vrata

Vrata su sastavni element svakog zatvorenog prostora. U našoj ponudi ćete naći sve vrste vrata: ulazna vrata, sobna vrata, garažna vrata kao i balkonska vrata u obliku kliznih stijena ili sa harmo sistemom zatvaranja. Od materijala se koristi drvo, PVC, aluminij i staklo kao i kombinacija materijala ovisno o Vašim željama. Odaberite željeni tip vrata kako biste saznali više informacija.

sobna-vrata
Drvena Sobna Vrata

Naša unutarnja vrata zrače toplinom drveta, koji je kao materijal optimalan za Vaše zdravlje kao i okoliš. Drvo stvara zdrav okoliš jer svojim “disanjem” uravnotežava vlagu u Vašem stambenom prostoru.

pvculaznavrata
PVC Ulazna Vrata

Ulazna vrata su vrlo bitna u izgradnji kuće jer simboliziraju način života i stil vlasnika, te na određeni način upotpunjuju i oblikuju sliku vašeg objekta. Ulazna vrata vašem domu daju „potpis“ kvalitete i originalnosti te povećavaju cijelokupnu vrijedno

pvc-klizne-stijene
PVC Klizne Stijene

Želite maksimalno iskoristit prostor?Želite „pustiti“ svjetlost u vaš dom? Tada je vaš idealan izbor klizna stijene. Klizne stijene izrađene su da maksimalno iskoristite svaki kutak vašeg doma i propuštaju svjetlost tako da vaš dom zrači toplinom…

pvc_harmo_stijene
PVC Harmo Stijene

Harmo stijene mogu biti ostakljene ili punih ispuna u obliku grilja. Harmo stijene su idealno estetsko rješenje koje Vam osigurava elegantnost i modernost prostora.

vrata_ulazna_alu
ALU Ulazna Vrata

Aluminijska vrata omogućavaju stabilnost, lako održavanje, suvremen dizajn i veliki izbor boja.

alu
ALU Klizne Stijene

Zauzimaju vrlo malo prostora u prostoriji jer se najčešće otvaraju unutar debljine zida za razliku od balkonskih vrata koja se najčešće otvaraju prema prostoriji.

alu
ALU Harmo Stijene

Zahvaljujući svom preklopnom načinu otvaranja minimalno zauzimaju prostor, a istovremeno omogućuju maksimalnost protoka dnevnog svjetla u prostor.