Sjenila

U skupinu sjenila spada nekoliko proizvoda koji imaju zajedničku svrhu da štite Vaše prozore. Štite ih od atmosferskih uvijeta kao što su velike vrućine, hladne temperature i vlage. Njihova uloga je također da štite privatnost Vašeg doma.Sjenila se mogu postavljati sa obje strane prozora no najefikasnija su ona koja se nalaze sa vanjske strane. Upravo zbog tog razloga vrlo je bitna postojanost i čvrstoća materijala od kojeg se proizvode.

pvcroletna
PVC Rolete

Rolete su kvalitetna sjenila koja brzo i lako u potpunosti zatamne prostor. Lamele su smještene u kutiju koja može biti vidljiva ili nevidljiva.

pvcgrilje
PVC Grilje

Elementi grilja su u mnogim regijama omiljeni stilski element na fasadi. Postoje objekti koji jednostavno moraju imati grilje ili škure na svojim pročeljima kako bi zadržali vrijednost nasljeđa i tradicije.

aluminijumske_roletne
ALU Rolete

Aluminijske rolete su najkvalitetnija zaštita pred sunčevim zrakama, punjene su poliuretanskom pjenom koja ih čini odličnim toplinskim i zvučnim izolatorom.

alu-grilje
ALU Grilje

Grilje štite od sunca, kiše, leda,snijega, vjetra i zato moraju biti izvedene besprijekorno. Tu se aluminij pokazao kao idealan materijal.

venecijaneri
Venecijaneri

Aluminijskim venecijanerima možete vrlo jednostavno i povoljno regulirati ulaz svjetlosti u svoj životni prostor. Izrazito lako i jednostavno se regulira kut upada svjetlosti.

zaluzina
ALU Žaluzine

Vanjske žaluzine su sjenila koja su prikladna za ugradnju kako na poslovne, tako i na stambene objekte.

trakaste-zavjese
Trakasta zavijesa

Trakasta zavjesa je jedan od rijetkih proizvoda kojim se može regulirati pomicanje traka dotok i smijer sunčeve svijetlosti i na taj način osvijetliti vaš prostor..